Øya - Storyboard

Øya Storyboard by on Scribd



Slik ser storyboardet vårt ut. Dette skulle, som manuset, også inn den 21. september. Vi har ikke fått noen tilbakemelding fra veileder enda, så det er jo spennende...

Det er rimelig tydelig at vi er to stykker som har tegnet det, men for meg er ikke det et problem. Vi hadde heller ikke riktig startet på karakterdesign enda. Stilen er enkel, da det viktigste for oss var at handlingen skulle være tydelig. Det ble et par travle dager, i og med at animasjonsfestivalen tok en god del av de to ukene vi hadde satt av til script og storyboard, men vi fikk det sammen til slutt. I praksis hadde vi tre dager på oss. Man får gjort mye når man sover lite..
Jeg skulle gjerne ha hatt mer tid til pre-production. Jeg ser disse elementene som svært viktige for hvordan den endelige filmen vil bli, og vi har ikke riktig tid til å tenke igjennom alt. Det må bare gjøres. Det skal visst bli en del forandringer i hvordan tredjeåret her blir lagt opp, men det skjer ikke før etter vår tid.

Tilbake til vårt prosjekt. Det har blitt et par småendringer nå i ettertid som vi skal inkludere i animaticen. Vi presenterte historien vår for Peter Lord, med-grunnlegger av Aardman Animations, som vi er heldige å ha som professor her ved Høgskulen i Volda. Han kom med gode innspill til å gjøre enkelte scener visuelt sterkere. Å kunne diskutere produksjon med folk i bransjen er virkelig til god hjelp.


Skrives!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

MANGE endringer